Classy Affairs genomineerd voor beste weddingplanner van 2016-2017!!

In de pocket..!!! We horen bij de beste drie weddingplanners van Nederland 🙂 Deze prestigieuze award uitreiking is een initiatief van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie en is DE vak prijs voor trouwspecialisten in Nederland.

Begin november schreef ik Classy Affairs (op het laatste moment) in en die inschrijving is nogal wat. Een vragenlijst over o.a. bedrijfsvoering, innovatie, ontwikkeling, visie inclusief een recente bruiloft welke je compleet uiteenzet. Een vakjury beoordeelt alle inzendingen en beslist wie is genomineerd.

Woensdag 14 december was het zover, de nominaties werden bekend gemaakt! Ik was natuurlijk al de hele week bloednerveus, niet alleen die woensdag. De de bekendmaking is zacht uitgedrukt nogal zenuwslopend. Drie teams gaan op pad door het land en verrassen genomineerden terwijl je het geheel via social media LIVE kan volgen. Met andere woorden: vanaf 7:30 keek ik non-stop op mijn telefoon, mijn werkdag was totaal niet productief en rond 16:30 had ik het eigenlijk al opgegeven. Maar toen ging plots de bel en is mijn lichtelijk ‘enthousiaste’ reactie te zien in het filmpje 🙂

Deze nominatie is een droom die uitkomt. In 2016 groeide ik als persoon enorm, privé en zakelijk maar ook met team Classy. Dit is een bekroning op zeven jaar hard werken, vallen en opstaan, plezier maar vooral: op alle kleurrijke ClassyCouples.

Op dinsdag 24 januari volgt een live ronde waarin ik zal verschijnen voor de vakjury. Of we winnen, hoor ik op 14 februari tijdens de feestelijke gala uitreiking in Studio 21 te Hilversum. Voor nu ga ik genieten van deze prestatie want winnaar of niet, de nominatie is fantastisch!