[rev_slider_vc alias=”over-1″]

About Us

Classy Affairs is in 2009 opgericht door Renate Badloe en verzorgde sindsdien >100 fantastische bruiloften, corporate en private events. We plannen en ontwerpen exclusieve bruiloften voor kleurrijke, uiteenlopende bruidsparen waarbij warmte, liefde en het verbinden van werelden centraal staan. 

In 2013 leggen we als enige weddingplanner in Nederland de focus op multiculturele, multireligieuze en Indiase bruiloften. We verbinden werelden waarbij we normen en waarden behouden èn combineren met een eigen(tijdse) twist. Team Classy bestaat uit Renate en vaste assistent weddingplanners Kewita, Nienke, Kareshma en Kiran.

In 2017 is Classy Affairs genomineerd voor een Dutch Wedding Award. Dè vakprijs voor trouwspecialisten in Nederland waarbij een vakjury bedrijven beoordeelt op o.a. dienstverlening en bedrijfsvoering. Een prestigieuze nominatie waar we trots op zijn!

De vakjury omschreef Classy Affairs als volgt:
“Het bedrijf oogt professioneel, creatief, vooruitstrevend, met een verrassende blik op de multiculturele huwelijksmarkt. Het klantencontact is noemenswaardig persoonlijk en getuigt van grote betrokkenheid bij het bruidspaar en de familie. Classy Affairs laat niets te wensen over en heeft graag tot in de laatste puntjes alles onder controle”

Media
Ons werk verschijnt vaker in de media met als toppunt een NPO documentaire over Classy Affairs. Klik hieronder voor nieuws, publicaties en info. 

Over Renate

In 2007 rolde ik als student Leisure Management de evenementenorganisatie in; liefde op het eerste gezicht. In 2009 kriebelde het ondernemerschap, ik ontdekte de trouwbranche en ben nooit meer vertrokken. 

Ik wilde veranderen, inspireren en mijn hart volgen. Een globaal idee werd mijn eigen Wonderland waar ik rust vind in een rollercoaster. Classy Affairs is eigen, anders en een droom die met elke opdracht opnieuw uitkomt. De ene dag maak ik draaiboeken of bedenk nieuwe concepten. De dag erop coördineer ik 16 uur onder hoge druk een evenement. Er is geen wereld zo dynamisch en ik hou ervan!

Ik woon in Hoorn en hou van eten en gezelligheid. Privé vind je hier geen strakke planningen en wel spontaniteit en een tikje chaos. In de zomer maak ik ondanks het hoogseizoen graag tijd voor feestjes en festivals 🙂 Verder transformeer ik momenteel van snoozer naar ochtendmens en heb nooit genoeg hoge hakken en boeken.

Wil je meer weten, vraag het me gerust!

Liefs, Renate

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga alstublieft naar de instellingenpagina van Instagram feed om een feed te maken.