[rev_slider_vc alias=”diensten-1″]

Weddings

Classy Affairs creëert bruiloften waar je over napraat: intiem of groots èn alles daartussenin.  Onze bruidsparen kiezen kwaliteit, verwachten dat we ontelbare ideeën afbakenen en waarderen onze sterke onderhandelingspositie. Je kan bij ons terecht voor weddingplanning, wedding design en dag-coördinatie. Ons portfolio bestaat uit >100 bruiloften voor een scala aan kleurrijke, uiteenlopende bruidsparen waarbij warmte, liefde en het verbinden van werelden centraal staan.

Multicultural & Interfaith

Western Wedding

Expats - Elopement - Proposal

Indian Wedding

Destination Wedding

‘Wij houden van cultuur, traditie en religie waarbij we normen en waarden behouden èn combineren met een eigen(tijdse) twist’

Van Vietnamees en Nederlands tot Indiaas, Moluks of Afghaans. Uiteenlopende bruidsparen en families vinden hun weg naar onze diensten en elke bruiloft is anders. Van bruiloften in het bos tot chique meerdaagse Indian weddings of een ontspannen buitenbruiloft met een Caribbean barbecue. Maar ook bruidsparen die dromen van een multireligieuze bruiloft, wellicht in de kerk en de mandir of een Joodse bruiloft met Christelijke tradities? 

Wij houden van cultuur, traditie en religie waarbij we normen en waarden behouden èn combineren met een eigen(tijdse) twist. Onze bruiloften zijn anders maar vooral èigen. Hierbij is de dag zelf maar ook het team van leveranciers een weerspiegeling van onze bruidsparen. Kleurrijke werelden die bijeenkomen, elkaar verrijken en in perfecte harmonie bruiloften transformeren tot Classy Weddings.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga alstublieft naar de instellingenpagina van Instagram feed om een feed te maken.