[rev_slider_vc alias=”planning-1″]

Services

We starten altijd met een vrijblijvende kennismaking. Bij jullie thuis, bij ons op kantoor of via Skype. We bespreken dan wensen, verwachtingen en leren elkaar kennen want niets is belangrijker dan een goede klik! Hierna volgt een offerte en als jullie kiezen voor Classy Affairs gaan wij direct aan de slag.

01

Weddingplanning

Wij creëren bruiloften waar iedereen over napraat. Weddingplanning is het ontwerpen van een droomplaatje waarin elk detail klopt en rust en blijheid creëren in de voorbereiding. Classy Affairs heeft nauwe contacten met locaties en een sterke onderhandelingspositie op gebied van kleurrijke bruiloften. Lopen jullie aan tegen het food gedeelte, hoge gastenaantallen en/ of andere zaken? Onze expertise is het onmogelijke mogelijk maken!

Weddingplanning omvat de selectie van leveranciers op basis van het budget en stijl van de bruiloft. Aanbeveling van leveranciers, adviseren, verzorgen van prijsonderhandelingen en communicatie en plannen van afspraken. Het ontspannen voortraject vloeit over in de bruiloft waarbij ons team zorgt voor een uitmuntende productie achter de schermen. Jullie taak? Genieten!

Ons uurtarief ligt op E80 incl. 21% BTW en weddingplanning boek je alleen in combinatie met dag-coördinatie. Samen bepalen we hoe jullie onze expertise willen inzetten en het aantal uren.

Wedding Design

Classy Affairs ontwerpt een totaalconcept voor jullie bruiloft waarbij we elk detail op elkaar afstemmen. Van uitnodiging en OMG-dit-zag-ik-nooit-eerder momenten tot kleuren, entertainment of food. Wij blinken uit in het omlijsten van momenten, deze onvergetelijk maken en zorgen dat iedereen ze voelt en beleeft.

Neem de trouwceremonie. Naast ontwerpen van een picture perfect setting denken we verder. Over inhoud, interactie met gasten, muzikale omlijsting en verwerken van traditie of religie.

In een brainstormsessie vormt jullie tomeloze fantasie de basis. Wij creëren de rode draad en kleuren deze in met details en ideeën. Het concept bestaat uit moodboards met uitleg zodat het toepasbaar is, je een totaalplaatje visualiseert en de bruiloft tot leven komt. Wedding design boek je o.b.v. een vast bedrag van E750 incl. 21% BTW en excl. reiskosten en materialen.

Dag-coördinatie

Wanneer schakel je ons in?
Plannen jullie de bruiloft zelf en moet ook de uitvoering tot in de puntjes kloppen? Dan schakelen jullie Classy Affairs in voor professionele dag-coördinatie. In een notendop: loslaten en genieten van de laatste voorbereidingen zodat de aanloop naar jullie bruiloft relaxt, overzichtelijk en  een feestje op zich wordt!

Enkele maanden vooraf
We bespreken boekingen en de globale dagplanning waarna wij een draaiboek opstellen. Jullie ontvangen o.a. formats voor seating, checklists en een actielijst tot aan de bruiloft. Vervolgens pakken wij het communicatietraject met leveranciers van jullie over. We  bespreken details en verzorgen de draaiboeken.

Op de dag
Ons team bestaat uit 2-4 weddingplanners. We coördineren, controleren en ondersteunen derde partijen en ontvangen, briefen en begeleiden leveranciers. We waarborgen saamhorigheid en indien gewenst werken we met familie. Ze zijn betrokken maar niet verantwoordelijkheid voor cruciale momenten.

Investering

Dag-coördinatie boek je vanaf E2250,- incl. BTW.  Dit betreft alle voorbereiding (±20 uren) en 8 uren op de bruiloft.

16
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga alstublieft naar de instellingenpagina van Instagram feed om een feed te maken.