[rev_slider_vc alias=”business”]

Birthday

Bij Classy Affairs houden we van exclusieve, stijlvolle en one-of-a-kind verjaardagsfeesten waarbij gasten genieten, we alles tot in detail verzorgen en waar vooral lang over wordt nagepraat. Een chique diner, exclusieve party, sfeervol tuinfeest of themafeest: we’ve got it! We selecteren de beste locaties of toveren jullie eigen omgeving om tot party locatie. Classy Affairs heeft een exclusief netwerk van leveranciers in huis en biedt een totaalconcept: van locatie, food en entertainment tot foto- en videografie, styling en details die je gasten omver blazen.

2. bat mitswa

Bar Mitswa & Bat Mitswa

Een onvergetelijke Bat Mitswa of Bar Mitswa is een hoogtepunt welke in stijl gevierd mag worden met vrienden en familie. Intiem of groots: bij Classy Affairs begrijpen we dat het een stijlvol en bijzonder event moet worden.

Onze expertise

Planning en organisatie waarbij we traditie behouden en combineren met een eigentijdse twist. Selectie van locatie, food en entertainment (internationale en nationale artiesten en acts) tot uitdenken van een thema, party favors en details die uw gasten omverblazen. Dit komt samen in een uitmuntende productie tijdens de Bar Mitswa of Bat Mitswa waarbij onze eventplanners alles tot in detail verzorgen.

Social & Private Celebrations

Er zijn zoveel once-in-a-lifetime momenten die net dat beetje meer verdienen. Bij Classy Affairs gaan we voor exclusief, stijlvol en one of a kind. Bij ieder event opnieuw; hoe intiem of groots dan ook. Onze expertise is planning en organisatie. Selectie van locatie, food en entertainment (internationale en nationale artiesten en acts) tot RSVP, uitdenken van een thema, elementen die uw gasten omverblazen en uitmuntende productie op het event waarbij onze eventplanners u volledig ontzorgen.

Sweet 16 Decoration Ideas Home Luxury Sweet 16 Birthday Party Inspiration of ideas for sweet 16 birthday party
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga alstublieft naar de instellingenpagina van Instagram feed om een feed te maken.