[rev_slider_vc alias=”media”]

Destination Wedding

Steeds meer bruidsparen kiezen voor een destination wedding. Anders dan bij trouwen in Nederland vergt een (meerdaagse) destination wedding expertise en is een weddingplanner onmisbaar. Trouwen bij zonsondergang in de heuvels van Frankrijk, dineren aan lange tafels in Toscane of tussen de wijnranken in Spanje? Droom groot want een destination wedding is bij Classy Affairs binnen handbereik!

Please click the button below to find out more about our services and how we work.

Destination weddingplanner

Bij Classy Affairs organiseren we bruiloften in Suriname en Zuid-Europa waaronder Italië, Frankrijk, Griekenland en Spanje. Wij kennen de mooiste locaties en beste leveranciers en zijn op de hoogte van praktische zaken en formaliteiten. We verzorgen de voorbereidingen vanuit Nederland en waar nodig op locatie. In aanloop naar de bruiloft zijn we vooraf aanwezig voor o.a. opbouw, tackelen van laatste wijzigingen en een doorloop met leveranciers waarna jullie arriveren en we de bruiloft tot in detail coördineren.

Fusion en Interfaith weddings: we zijn er gek op! Ons portfolio bestaat grotendeels uit bruiloften voor koppels met verschillende culturele, religieuze en/ of etnische achtergronden. Van Vietnamees, Nederlands en Filipijns tot Iraans, Indiaas of Chinees. En dat is ècht maar een fractie.

Onze Expertise
Dat is verbinden in het kwadraat en samen zoeken naar the best of both worlds. We slaan bruggen en zorgen dat jullie en de families elkaar vinden. Voor ons is belangrijk dat gasten tradities begrijpen en zich betrokken voelen. Dan wordt het pas echt leuk!

Classy Affairs heeft een netwerk van multiculturele leveranciers werkzaam in Italië, Griekenland, Spanje en Frankrijk. Van fotografen, mehndi artiesten, cateraars en stylisten voor jullie chuppah, mandap of sofreh aghd tot bloemisten, trouwambtenaren, geestelijken (pastoor, pandit etc.) en trouwvervoer.

1 destination wedding
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga alstublieft naar de instellingenpagina van Instagram feed om een feed te maken.